Sist oppdatert: 11. september 2022

Takk for at du besøker vår nettside. Vennligst les vilkår og betingelser under på denne siden nøye da bruk av nettstedet innebærer at du godtar vilkårene som angis her.

Personvern

All personlig informasjon eller materiale som sendes til våre nettsteder er underlagt vår personvernerklæring

Informasjonskapsler

Dette nettstedet benytter seg av cookies, eller informasjonskapsler som det også heter. Les mer om hvordan og hvorfor vi bruker cookies her

Markedstiltak og affilierte partnere

Tilhengerkalkulator.no benytter seg av Google Adsense og affilierte nettverk.
I alle artikler/undersider/knapper hvor markedstiltak, reklame, kjøpte bannere/lenker/affilierte lenker er i bruk så vil dette bli opplyst med «inneholder annonsørlenker» eller «inneholder reklame»

Tjener tilhengerkalkulator.no penger på mitt besøk?

Tilhengerkalkulator.no kan potensielt genere en lav sum med inntekt om du velger å trykker på noen av våre markedstiltak, reklamer, kjøpte bannere/lenker eller affilierte lenker.
Potensiell inntekt generert på dette nettstedet brukes i all hovedsak til å drift og vedlikehold av tilhengerkalkulator.no eller til andre prosjekter som nettsidegruppen.no eier.

Informasjon og innhold på vårt nettsted

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon og innhold på dette nettstedet ikke er korrekt eller komplett. Din tillit til innholdet på dette nettstedet er din personlige. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke eventuelle endringer i materialet og informasjonen som finnes på dette nettstedet.

Rettigheter og bruk tekst/innhold

Som besøkende på denne nettsiden har du lov til å surfe på nettstedet, gjengi utdrag i form av utskrift, nedlasting til en harddisk eller distribuere til andre individer. Dette kan kun gjøres dersom du ikke endrer innhold som er av opphavsrett, er beskyttet eller innehar andre rettigheter. Ingen gjengivelse av noen del av denne nettsiden kan selges eller distribueres for kommersielle formål, og skal heller ikke endres eller innarbeides i andre arbeider, publisering eller nettsider med mindre du henviser til de kilder som denne nettsiden også henviser til i sine kildehenvisninger.

Logoer, grafiske elementer, figurer og varemerker for tjenester som vises på dette nettstedet tilhører enten tilhengerkalkulator.no eller de varemerker/instanser som vi referer/linker til selv.

Tilhengerkalkulator.no operer med kildehenvisninger der innhold er hentet fra andre nettsider/instanser.
Om du kopierer innhold fra jodtablett.no så må du henvise til de kildehenvisningene vi referer til og/eller oss.

Er du usikker, så ta kontakt med oss via våre kontaktsider.

Informasjon og innhold på vårt nettsted

Vi er ikke ansvarlige dersom informasjon og innhold på dette nettstedet ikke er korrekt eller komplett. Din tillit til innholdet på dette nettstedet er din personlige. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke eventuelle endringer i materialet og informasjonen som finnes på dette nettstedet.

Rettigheter og bruk

Som besøkende på denne nettsiden har du lov til å surfe på nettstedet, gjengi utdrag i form av utskrift, nedlasting til en harddisk eller distribuere til andre individer. Dette kan kun gjøres dersom du ikke endrer innhold som er av opphavsrett, er beskyttet eller innehar andre rettigheter. Ingen gjengivelse av noen del av denne nettsiden kan selges eller distribueres for kommersielle formål, og skal heller ikke endres eller innarbeides i andre arbeider, publisering eller nettsider.

Logoer, grafiske elementer, figurer og varemerker for tjenester som vises på dette nettstedet tilhører tilhengerkalkulator.no eller de varemerker som vi referer/linker til selv.

Linker til andre nettsteder

Linker og knapper du trykker på i vårt nettsted kan ta deg videre til andre nettsider og løsninger, herunder tredjepartsaktører eller aktuelle tjenester som vi ønsker å formidle.
Vi tar ikke ansvar for innholdet, nøyaktigheten eller funksjon til disse andre nettstedene. Utgående linker bruker vi i god tro og vi kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle endringer på nettstedene som vi linker til.
Vi anbefaler at du gjør deg godt kjent med og leser nøye gjennom personvern og andre juridiske merknader for alle andre nettsteder du besøker.

Garantier og ansvarsfraskrivelse

Din bruk av denne nettsiden er på eget ansvar.

Nettsidene leveres «som den er» og på «som tilgjengelig» basis. Vi gir ingen garantier for at nettsidene vil være fri for unøyaktigheter og/eller feil.

Tilhengerkalkulator.no eller noen annen part involvert i å produsere eller levere denne nettsidens innhold skal ikke ha ansvar for å vedlikeholde informasjon og innhold, som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet eller til å levere alle rettelser, oppdateringer, eller utgivelser i forbindelse med dette. Materiale på dette nettstedet kan endres uten varsel.

Oppdateringer angående vilkår og betingelser

Vi forbeholder oss retten til å gjøre eventuelle endringer og rettelser på informasjonen over. Vennligst kom tilbake til denne siden fra tid til annen for å gjennomgå disse og nye tilleggsopplysninger.