Tilhengermerker i Norge

Tilhengerimportører i Norge

Oversikt over importører og produsenter av tilhengere i Norge.

Her i Norge finnes det en rekke importører og produsenter av tilhengere. Alt fra store og kjente merker til mindre aktører som retter seg mot nisje-markedet. I denne oversikten vil du finne importør/produsent i Norge av tilhengere, enten om du trenger en stor henger for å frakte bilen, slitesterk atv-henger, tilhenger for å frakte mc eller snøscooter tilhenger.

Ifor Williams Norge:

Ifor Williams tilhengere er kjent for sin kvalitet og utholdenhet, hvor de er konstruert for den profesjonelle brukeren med detaljer som sikrer mange års ubekymret bruk.

Ifor Williams Norge AS er i dag en av Norges største importører av tilhengere med totalvekt opp til 3500 kg og har et landsdekkende forhandlernett.

Felles for alle Ifor Williams hengere er den spisskompetansen som har blitt implementert i produksjonen. Ikke bare er hver enkelt tilhenger basert på solid kunnskap,
vi har sørget for at det utelukkende inngår kvalitetsmaterialer i produksjonen.
Du kan derfor alltid føle deg trygg på at en tilhenger fra Ifor Williams, er en tilhenger langt over vanlig standard.

Brenderup:

Med tilhengeren som utgangspunkt ønsker Brenderup å løse alle mulige transportoppgaver.

Sortimentet til Brenderup er veldig stort og veldig bredt.
Brenderup har gjennom lang erfaring har lært at en god tilhenger skal ha: slitesterk konstruksjon, robust chassis, gode kjøreegenskaper og best mulig sikkerhet.

De tingene kan du alltid forvente deg av en tilhenger som det står Brenderup på.

Gaupen:

Industrieventyret Gaupen-Henger AS startet i 1973. Fra den spede begynnelsen på kjøkkengulvet og frem til i dag har bedriften utviklet seg til å bli en markedsledende tilhengerprodusent på det norske og skandinaviske markedet.

I dag produserer Gaupen over 10 000 tilhengere i året og har siden starten produsert mer enn 250 000 enheter.

Tredal:

Tredal AS er et selskap som utvikler, produserer og selger tilhengere av høy standard laget i Norge for norske forhold i over 100 år.

Vi besitter stor kunnskap om utvikling og produksjon av tilhengere. Sammen med kvalitetskomponenter fra de beste underleverandørene tilbyr vi et produkt man skal ha glede og nytte av i en årrekke.
Vår egenutviklede Spirax fjæringsysstem, gir våre tilhengere markedsledende kjørekomfort.
Som kunde skal man oppleve fordelene med en Tredal tilhenger når man bruker den. Vi kaller det proffhenger med kjøreglede.

Tiki Tilhenger:

Tiki Tilhenger AS er en del av Bestnet-gruppen som har hovedkontor i Estland og datterselskaper og produksjonsanlegg i Norge, Sverige, Finland og Latvia. 


Tiki Tilhenger AS har salgskontor i Moss. Dette er avdeling for ordremottak, kundeservice, delelager, logistikkplanlegging, fakturering, markedsføring og reklamasjonsbehandling. Produktutvikling foregår også her i samarbeid med de andre avdelingene til Tiki Tilhenger.

Tysse Tilhenger:

Hos Tysse du finne et bredt utvalg av tilhengere som er perfekte til alt fra flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer, maskiner og båter.

Tysse har tilhengere i mange forskjellige vektklasser og flere ulike størrelser. Alle våre tilhengere er lagd med fokus på styrke, stabilitet og lang levetid.

Tysse Mekaniske Verksted AS holder til på Tyssebotnen på Osterøy, 1 times biltur fra Bergen. Bedriften ble grunnlagt i 1964 av Bertin Kåre Tysse. I starten var Tysse’s produkter stiger, flaggstenger og tørkestativ. Deretter produserte Tysse i mange år den kjente vedkappsagen T400. Produksjon av Tysse tilhenger startet i 1972 og har siden vært hovedproduktet. I dag er Tysse tilhenger norges største tilhengerprodusent.

Respo:

Respo Haagised ble grunnlagt i 1990 og i dag produseres det ca. 200 ulike hengermodeller som selges i hele Europa.
Hovedoppgaven til Respo Haagised AS er å produsere, selge og reparere hengere for biler, samt å tilby ekstrautstyr til tilhengere og forsyne ettermarkedet med deler.

Respos produktspekter inkluderer ulike skaphengere, bilhengere, varehengere, båthengere i ulike størrelser og for ulike båttyper, vannscooterhengere, snøscooterhengere og mange flere typer spesialhengere.
Kontinuerlig produktutvikling og forbedring av eksisterende modeller, har alltid topp prioritet. Respo jobber sammen med forskere fra Universitetet i Tartu og fra Tallinns tekniske universitet for å utvikle nye og holdbare løsninger som 
vil tilfredsstille kundenes behov.

BK Hengeren:

BK Hengeren er en norskprodusert henger, som har holdt på siden 1997. De begynte i det små med å produsere varehengere til kvalitetsbevisste og fikk etter hvert opparbeidet et forhandlernett over hele Norge. 

Vareutvalget har passert 120 modeller innenfor segmentene varehengere, spesialhengere, varselvogner, biltransportere, maskinhengere, stillashengere, skaphengere, båt- og vannscooterhengere, opplagshengere, ATV-hengere, pulker, kjelker og løypeutstyr.

Variant:

Variant er Danmarks største tilhengerprodusent og er godt etablert på det norske markdet. 
Produksjon foregår i det meste i Variant sine fabrikker i Vejle. 

Variant har over 200 forhandlere i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike. 

Variant sin garanti for kvalitet, sikkerhet og komfort er over 500.000 tilhengere solgt til fornøyde kunder.